Училище по роботика “Robopartans” има за цел да събуди и затвърди интереса на учениците към физика, информационни и комуникационни технологии, математика и като цяло технически науки. Мисията на “Robopartans” е подобряване на обучението в тези области. Училището дава възможност на учениците да мислят, да грешат, да създават и да бъдат оригинални. Преподавателите организират демонстрации, работни срещи, курсове и занятия по роботика с ученици от всички училища. С помощта на реални роботи “Robopartans” предоставя един по-практичен поглед към науката.

Училище по роботика “Robopartans” организира самостоятелно и съвместно със свои приятели и партньори, обучения и кръжоци по роботика – начална роботика с Лего от 2ри до 3ти клас, роботика с Лего от 4ти до 9ти клас, съзтезателна роботика, роботика за възрастни и много други.

Robopartans” е партньор на Digital KidZ в зоната за забавления и обещава един незабравим ден, изпълнен с креативни идеи и много усмивки за всички малки посетители на конференцията. Благодарим за подкрепата!