fbpx

връзки с инвеститори и партньори

DigitalKidZ®️

Проектно-базирано обучение по STEM, дигитална грамотност и иновации.

Амбицията ни е да предоставим цялостно решение за иновативни училища, включително дизайн и изграждане на иновативна образователна среда, инструменти и методи за преподаване.

DigitalKidZ®️ & Училище с „отворен код“™️ са запазени търговски марки, както и дизайна на героите, използвани в образователните инструменти, които създаваме.

Мисия

Цел на DigitalKidZ®️

Предоставяме пълното портфолио от STEM продукти и услуги, които правят възможни иновациите в образованието. На ниво класни стаи и за домашно/ извънкласно обучение.

 

Визия

Визията на DigitalKidZ®️

Вярваме, че промяната в образованието е стратегически и комплексен подход, участници в който са и учителите, и родителите, и децата. 

 

Отличия за работата ни

 

Дарения & Финансиране 

продължаваме промяната

Развойната дейност на Фондация „Дигиталните деца“ се издържа изцяло от продажбата на образователни продукти и благодарение на корпоративни партньорства и личен принос. 

Банкова сметка за дарения:

BG52STSA93001527558646, ДСК Банк

Бранд позициониране

продуктово позициониране в образователните проекти

Възможност за продуктово и бранд позициониране в образователните проекти с марката DigitalKidZ®️.

Взъможност за закупуване на количества от образователните продукти с отстъпка. Издаваме фактура с ДДС за всяка корпоративна покупка на образователни продукти. 

Партньори

 

Newtrend Agency – бизнес клиника® за дигитална трансформация на бизнеса е партньорът, на когото дължим всичко, що се касае за маркетинга, PR, комуникациите и цялостното бизнес развитие на DigitalKidZ®️ в България и отвъд пределите на страната. 

Фондация „Общност на Силициевата долина“ обединява някои от най-големите дарители в района на Силициевата долина. Това е една от най -големите благотворителни фондации в Сан Франциско и един от първите инвеститори в DigitalKidZ®️.

Посолството на Финландия в България повярва в образователните проекти на DigitalKidZ®️ и през последните пет години подкрепя Фондация „Дигиталните деца“ с know-how и образователни експерти, които да тестват и измерват ефективността от авторските образователни инструменти.

Кампании и проекти

 

Серия от конференции DigitalKidZ®️ в подкрепа на иновациите в българското образование.

Серия от Кръгли маси за обмяна на опит в рамките на конференциите DigitalKidZ®️ за процесите и мерките по трансформация на местните образователни общности. 

Корпоративен DigitalKidZ®️ STEM Клуб, който включва серия от вътрешно-корпоративни уъркшопи на тема онлайн сигурност и безопасност за децата на служителите на компанията.

Фото – изложба в градината на „Кристал“ с цел привличане на общественото внимание върху необходимостта от възпитаване на дигитално – медийна грамотност сред подрастващите.

Участие в Кръгла маса на тема „Децата в дигиталния свят: как да предотвратим и да се справим с онлайн сексуалното насилие над деца“, съорганизирана от Държавна агенция за закрила на детето и UNICEF Bulgaria.

Kръгла маса на тема „Родители за дигитално образование“, чиято мисия е да даде пространство на родителите да споделят различни гледни точки, нуждите и проблемите, с които се сблъскват във връзка с дигитално-медийната грамотност и новите технологии.

DigitalKidZ®️ Конференция и предизвикателствата на децата дислектици – как да идентифицираме проблема и как да помогнем като общество.

Невро-билогично оценяване на лидерски екипи и деца и изготвяне на индивидуални профили с цел кариерно ориентиране, изготвяне на индивидуална тренировъчна програма и консултиране.

Ciela е най-голямата и бързо развиваща се верига книжарници в страната. В книжарнициte на Ciela в цялата страна можете да намерите книгата „Приключенията на Зед. В гората Интернет“.

Viber стикери с героите на DigitalKidZ®️ с цел популяризиране на отговорното поведение онлайн сред подрастващите.

Национална дарителска кампания за читателските клубове в страната, с цел – насърчаване на дигиталното – медийната и функционална грамотност.

Изложение DigitalKidZ®️ за популяризиране на най-иновативните инструменти и добри практики в страната за модернизация на съвременната класна стая.

„Приключенията на Зед. В гората Интернет“ беше подарък към децата на над 2000 служители в компанията по повод Европейската седмица на парите под наслов „финансовата грамотност върви ръка с ръка д дигиталната днес“.

DigitalKidZ®️ STEM Клуб и корпоративен тиймбилдинг за служителите на компанията.

Корпоративен DigitalKidZ®️ STEM Клуб, който включва серия от вътрешно-корпоративни уъркшопи на тема онлайн сигурност и безопасност за децата на служителите на компанията.

Изложение DigitalKidZ®️ за популяризиране на най-иновативните инструменти и добри практики в страната за модернизация на съвременната класна стая.

DigitalKidZ®️ STEM Клуб и „Буркан всичко знам“ – творчески ателиета за развиване на креативността и „меките умения“ за деца на 5 – 10г.

DigitalKidZ®️ STEM Клуб и „Буркан всичко знам“ – творчески ателиета за развиване на креативността и „меките умения“ за деца на 5 – 10г.

Корпоративен DigitalKidZ®️ STEM Клуб, който включва серия от вътрешно-корпоративни уъркшопи на тема онлайн сигурност и безопасност за децата на служителите на компанията.

DigitalKidZ®️ – Училище с „отворен код“™️ – обучение по лидерски умения за учители в цялата страна.

Какво включва портфолиото ни с услуги?

Образователни ресурси - книги и активни игри за деца

Подготвяме децата за професиите на бъдещето, като ги учим как да постигат баланс между „реално“ и „виртуално“ и превръщаме технологиите в инструмент за учене през целия живот.

Емоционална интелигентност

Дигитална грамотност

Критично мислене

Oбучения за лидерски умения (учители и директори)

Вътрешни обучения за лидерски умения, вдъхновени от корпоративния свят.  Изградени върху най-добрите коучинг практики и повече от 20 години опит. 

Индивидуална оценка на лидерските умения на екипа и изграждане на индивидуални профили с препоръки.

Neuro-agility профил и оценка на лидерските умения

Коучинг практики и подходи

Практически бизнес умения

Дизайн и обзавеждане на STEM центрове

Създахоме стая, която има потенциала да трансформира учебния процес и да стимулира интереса на учениците в точните науки, давайки ѝ възможност да се променя през целия ден – според нуждите и желанието.

Многофункционални пространства и STEM Центрове

Дизайн. Изграждане. Обзавеждане.

Медиите за нас

Не интернет и технологиите вредят на децата ни, а липсата на баланс и ясна стратегия за тяхното възпитание.

DigitalKidZ е вдъхновен от синът ми, който към момента на стартиране на проекта през 2014г. тъкмо тръгваше на училище.

Книга от поредицата DigitalKidZ помага на децата да се предпазят от опасностите в интернет.

DigitalKidZ учи третокласници да програмират за по-малко от един учебен срок.

DigitalKidZ: Училище с „отворен код“ стартира в 15 училища
Проектът е в подкрепа на дигиталната грамотност и иновативното образование.

.

Уникалното в курсовете е игровият подход, по който е поднесено учебното съдържание и това, че DigitalKidZ®️ развиват паралелно с техническите уменията за програмиране и т.нар. „меки умения“ на децата – умение за работа в екип, иновации, комуникация, създават баланс между онлайн и офлайн забавления.

Обществото, в което живеем се променя и с него трябва да се променят и целите на образованието. Неграмотността в днешно време се свързва с невъзможността да боравим с дигиталните технологии.

 DigitalKidZ®: Училище с “отворен код” ® е програма за училища – партньори и техните учители по информационни технологии, но уроците и проектите, през които децата учат по нея са структурирани по нов, забавен и изключително обвързан с реалния живот и бизнеса начин.

Третото издание на Digital KidZ с фокус върху „Родителството“. Темите от програмата засягат още “хиперактивните деца” – в частта “деца със специфични потребности, a 8-годишния Борис ще разкаже за “света, образованието и правилата” през неговата призма.

За първа година конференцията DigitalKidZ ще се проведе в „Домът на Европа“, което не е случайно съвпадение, а официално приветстване в семейството на европейските институции като един от основните иноватори в българската образователна система, който създава иновативни образователни инструменти и методологии и организира семинари и обучения за учители, родители и деца.

Заедно с посолствата на Великобритания, САЩ, Израел и Франция, Министерство на образованието и науката обяви официално подкрепата си към инициативата DigitalKidZ и се присъедини към Кръглата маса на посланиците.

DigitalKidZ представя училище на бъдещето в САЩ, Великобритания, Франция, Финландия и България.

DigitalKidZ има амбицията да изгради мост между технологиите, родителите, учителите и децата и е първата платформа в България, извън дигиталния свят, където се дискутират не проблемите, а решенията за едно по-устойчиво общество, по-добро образование, за по-здрави деца, за по-добро бъдеще и реализация. 

DigitalKidZ е образователна програма, базирана изцяло върху игрови принципи на деца между 7 и 12 години. DigitalKidZ има за цел да повиши мотивацията за учене при децата, да насърчи комуникационните умения, работата в екип и работата в чуждоезикова среда.

DigitalKidZ има амбицията да промени методологията за преподаване, като я направи по-жива, по-интерактивна, базирана повече на преживяване… да се включи по-активно игровият процес, особено при децата в основния курс.

„Вдъхновяваме се от иноваторите в политиката – независимо от това на какво ниво и от коя партия са част – които са демонстрирали смелостта да навлязат в нови територии и да постигнат резултати“ – Дарик за отличието на DigitalKidZ и „европейските похвали“ по време на наградите „Иновации в политиката“, които бяха връчени на церемония в Берлин.

DigitalKidZ са се заели с нелеката задача да променят бъдещето със своите идеи, проекти и начинания.

Будителите на XXI век – лидерите на дигитална трансформация в образованието представиха успешни проекти по време на конференцията DigitalKidZ

DigitalKidZ е защитникът на алтернативните и иновативни методи в оброзованието.

Ивелина Атанасова е другият финалист на наградите „Иновации в политиката“ 2019 с проекта на фондация „Дигиталните деца“ – DigitalKidZ® STEM Клуб. Проектът е финалист в цели две категории – „Цивилизация“ и „Просперитет“. 

Новини & Награди

„Приключенията на Зед“ спечели награда за „Най-добрата детска книга“ на 2021

„Приключенията на Зед“ спечели награда за „Най-добрата детска книга“ на 2021

“Приключенията на Зед. В гората Интернет” спечели годишната награда за “Най-добра детска книга” 2021 в категория  „Изследователи” (8-10 г.) - Национална Награда "Бисерче вълшебно". На 11 ноември 2021 на онлайн церемония бяха обявени победителите от деветото издание на...

DigitalKidZ®️ с награда от CESA Awards

DigitalKidZ®️ с награда от CESA Awards

DigitalKidZ®️ e финалистът на България в категория The Best Virtual Teamwork Solution ("Най-добро решение за работа на екипи във виртуална среда") на тазгодишните Централноевропейски награди за стартиращи компании - Central European Startup Awards (CESA). Наградата се...

DigitalKidZ STEM Клуб отличен от Innovation in Politics

DigitalKidZ STEM Клуб отличен от Innovation in Politics

Проектът на Фондация „Дигиталните деца“ - DigitalKidZ: STEM Club бе отличен сред най-иновативните проекти, които подобряват благосъстоянието на населението в Европа. Тази година в Берлин се проведе международния конкурс “The Innovation in Politics 2019”. По време на...

Училищата с DigitalKidZ®️ STEM Клуб 

Корпоративни пакети!

Организираме вътрешно-корпоративни уъркшопи за децата на служители и предлагаме специални цени за количества, с възможност за ко-брандиране на образователните продукти на DigitalKidZ®️. 

+359 883 329 992

hello@digitalkidz.eu

Дигиталните деца (DigitalKidZ®️)

Фондация „Дигиталните деца“ застава зад глобалната инициатива за трансформация на образованието – DigitalKidZ: „Училище с отворен код“, създавайки иновативна образователна среда, образователни инструменти, методи и организация за пълноценно STEM преживяване в клас.

Общи условия за ползване.
GDPR Политика и лични данни
Често задавани въпроси

Контакти
  • +359 2 405 30 34
  • + 359 883 329 992
  • hello@digitalkidz.eu
Партньори

Закупувайки образователните продукти на DigitalKidZ®️, Вие подкрепяте дейността на Фондация „Дигиталните деца“ за достъп до качествено образование и придобиване на дигитални умения и грамотност.

От блога

Copyright © 2014 – 2022 DigitalKidZ®. Всички права запазени. | Общи условия за ползване. | Лични данни

The company, product and service names used in this web site are for identification purposes only. All trademarks, service marks, trade names, trade dress, product names and logos appearing on the site are the property of their respective owners and are protected by international copyright laws.

design by Brokkolli | обзавеждане – Kunchev Studioмаркетинг и комуникации ❤️ newtrend.agency & ivatanasova.com