Отворена дискусия: Образованието на „дигиталните деца“ (безплатно събитие)

12 мар. 2016
17:00 - 18:00
клуб "Перото", НДК

Отворена дискусия: Образованието на „дигиталните деца“ (безплатно събитие)

Често ни питат „защо правим #DigitalKidZ, какво искаме да променим и какво ще научат хората, които изберат да прекарат един ден с нас?“
Тази година, преди конференцията, решихме да отганизираме кратко БЕЗПЛАТНО събитие – представяне, за ви поговорим открито повече за образованието на “дигиталните деца”, ефективни  методики за преподаване, технологиите в образованието и тенденциите на развиващото се общество.

С участието на Станислава Станева (Америка за България), Ваня Кастрева (РИО, София), Галя Пенчева (ПЧМГ), Ивелина Атанасова (DigitalKidZ). Водещ: Драгомир Симеонов, Дарик радио.

За децата сме предвидили БЕЗПЛАТНА работилница с любимите ни роботи Dash и Dot, с подкрепата на MindHub.

Надяваме се да допринесем за усмихнатия край на една работна събота и да успеем да отговорим на всички въпроси, които не сте могли да ни зададете до сега – за употребата на технологии от страна на децата и тяхното образование и възпитание.

Регистрирайте се:

Същинската конференция и работилници DigitalKidZ #4: Наука. Образование. Технологии ще бъде на 19 март 2016, зала 9 на НДК. DigitalKidZ е проект на Фондация “Дигиталните деца”.