MyKi™ – детски часовник с GSM-GPS

Часовникът за Вашето дете!

Project Info

Project Description

MyKi™ комбинира часовник, направен специално за деца и техните родители.

Ако желаете:

  • да имате връзка с детето си – да му се обаждате и да ви се обажда – без да му купувате мобилен телефон,
  • да знаете къде се намира,
  • да определяте кои номера може да набира то и кои номера могат да го търсят по телефона
  • тогава MyKi™ е решение за Вас.

Ползва се в комбинация с приложението MyKi Watch за iOS или Андроид смартфон или таблет, както и през браузър с достъп до интернет на адрес https://my.myki.watch .

Благодарение на високотехнологичната разработка и вградените SIM карта, GPS приемник, микрофон, говорител и сензор за допир, MyKi™ е много повече от часовник, MyKi™ e забавление за вашето дете и спокойствие за вас!

Този интелигентен часовник може да бъде контролиран, наблюдаван и настройван от всеки смарт телефон или таблет, както и през уеб браузер отвсякъде и по всяко време.

Дизайнът на часовника MyKi™ e създаден специално за детската ръчичка, с цветове съобразени с желанията на Вашето момченце и момиченце.

С MyKi™ можете да се чувате с детето си по всяко време или да му напишете съобщение. А MyKi™ може да Ви отговори с гласово съобщение от Вашето дете.

По всяко време можете да следите къде се намира Вашето дете през приложението MyKi Watch.

В случай на нужда, Вашето дете може да натисне SOS бутона. MyKi™ автоматично започва да набира последователно всички въведени от вас SOS номера, докато не се свърже с някой от тях.