fbpx

Вече не се намираме на същите локации и статията е извън дата.

С напредване на летните месеци, нашата работа вместо да ни остави да си починем, реши да ни мотивира още мъничко да поработим, за да сътворим нещо ново и още по-прекрасно. Да, в последно време новостите при нас са толкова много, че ние не можем да спрем да им се радваме, та затова решихме да ви споделим какво точно ни се случва. Пригответе се.

 

 

…имаме си нов офис, нов брандинг, нови герои, нова инициатива и още една нова услуга.

Както вече сигурно сте разбрали от публикациите за новото ни местенце, вече си имаме чудесен офис, който ни отне време да намерим, обзаведем и пригодим за нуждите на всеки от екипа, но цялата забавна суматоха си струваше и ВОАЛА! От началото на юли може да ни намерите на Жулио Кюри 20. Напълнили сме го с полезни книжки и играчки за малки и големи. Приемаме и още! 🙂

Време е да се насладите и на чисто новия ни брандинг, който вече може да бъде забелязан на Facebook  страницата и на сайта на Digital KidZ, както и на всеки брандиран материал, който предстои да получите. Както всичко при нас, и в новия брандинг има символика, която се обяснява така: Ярко жълтия цвят използваме за работилниците,светло синьото изобразява конференциите, а лилавото представя изложенията.

NewZ

Z.edНовите ни герои са изключително красиви и забавни и предстои да ви бъдат разкрити, но за да не ви писне да чакате, преценихме, че можем да ви запознаем със Z.ed. Около него се върти всичко, което ще се случи това лято и поради тази причина е добре да се сприятелите с него и да го опознаете.

Z.ed е тясно свързан с лятната ни инициатива „DIGITALKIDZ КЛУБ“, чиято първа активност ще бъдат творчески работилници за деца от първи до четвърти клас. Целта на творческите работилници е да развие различни умения у децата посредством иновативна образователна методология, разработена от екипа на DigitalKidZ. Именно Z.ed ще бъде верният помощник на децата по време на новото им приключение и в негова чест кръстихме първия сезон на летните работилници „Приключенията на Z (Зед)“.

Нашият екип винаги е обещавал да не спира с новите идеи и вдъхновения и тъй като най-сладко е да си спазваме обещанията, от юли ви предлагаме и коучинг за родители.

Разказахме ви част от веселия ни работен процес и приятните изненади, които предстоят, но това, разбира се, не е всичко. Оставяме ви с обещанието, че съвсем скоро ще ви заредим с нова доза весели приключения!

Очаквайте скоро и подробна информация за събитието през ноември – двудневна конференция с международно изложение и много чуждестранни гости и световни експерти.