Макар да сме в трескава подготовка за третото издание на Digital KidZ, което е едва след 20 дни, имаме повод за гордост и бързаме да се похвалим – Ивелина Атанасова, създател на инициативата Digital KidZ, беше отличена от авторитетно жури в проекта„40 до 40“ на Дарик радио като визионер и пример за обществото ни.

40 от 40 на Дарик Радио цели да открои 40-те българи до 40 години, които имат иновативни идеи и ги реализират успешно, работят в различни сфери на обществения и делови живот, вдъхновяват.  Според организаторите на инициативата, сред критериите за оценка тази година на преден план са излезли: да имат не само професионален успех, но и успех за другите и обществото, да са създали успешна иновация, която променя положително средата около нас, да работят по обществено значими проекти, да случват инициативите си в България, да не са медийно популярни личности, да са позитивен пример за подрастващите и други.

Изключително щастливи сме да бъдем част от „40 до 40“, защото вярваме, че подрастващите трябва да имат светъл пример, който да следват и е необходимо да бъдат възпитавани как да разпознават правилните формули за успеха – в професионален и личен план и за нас е истинска чест и гордост да бъдем част от това позитивно послание.

Гледайте ни утре сутрин в „Преди обед“ по bTV, където ще поговорим повече за проекта „40 до 40“, за предстоящото издание на Digital KidZ и за бъдещите ни планове за развитие и не забравяйте, че до крайния срок за закупуване на билет за форума и работилниците за деца остават по -малко от две седмици.

Digital KidZ за възпитанието и родителството се организира с подкрепата на Vivacom и Samsung и с любезното PR сътрудничество на Interimage. Официален домакин на събитието: Национален дворец на културата, София. Запазете в календара си 07 ноември 2015г.