DigitalKidZ: Блог

9
окт.

Спечелете двойна покана за „Тролчетата“ от DigitalKidZ & FiBank

Спечелете двойна покана за специалната прожекция на филма „Тролчета”, като се включите в играта на DigitalKidZ и Първа инвестиционна банка.

На 15 октомври 2015 в рамките на конференцията за образование и дигитална грамотност – DigitalKidZ, организираме съвместно с Първа инвестиционна банка, партньор на инициативата, дискусия, посветена на „Ранното финансово образование“ сред подрастващите.

  • Кои са най-честите родителските грешки за децата и парите?
  • Кои са най-добрите съвети, свързани с финансовата грамотност, които можете да споделите?
  • Как да научим децата си да пазарят онлайн безопасно?

Споделете своя опит, съвет или въпрос, който бихте искали да обсъдим по време на дискусията, като използвате коментарите под публикацията във Facebook и можете да спечелите една от 10-те двойни покани за специалната прожекция на филма „Тролчета”.
Печелившите ще бъдат изтеглени на сцената на DigitalKidZ по време на конференцията в събота, 15 октомври 2016. Участието не е обвързано с покупка.

ТРОЛЧЕТА разказва историята на Попи, оптимистичната принцеса на тролчетата и нейната пълна противоположност, Клон. Тази странна двойка тролчета ще бъде въвлечена в приключение, което ще ги отведе далече отвъд света, който познават. От създателите на ШРЕК.
Очаквайте в кината от 28 октомври 2016.

Напиши коментар