DigitalKidZ: Блог

19
апр.

Национален LEGO конкурс „С Хиполенд в Леголенд!“

ХИПОЛЕНД – националната верига за детски и бебешки стоки обяви на 8 април старта на най-големия си проект за годината – националният LEGO КОНКУРС „С ХИПОЛЕНД в ЛЕГОЛЕНД!“.

Всеки месец участващите деца се състезават за 6 ексклузивни конструктора Лего, за които всеки истински Лего фен си мечтае, а в началото на 2017г. чрез томбола ще бъдат определени и тримата щастливци, които, заедно със семействата си, ще спечелят екскурзия в ЛЕГОЛЕНД в Германия!

Правилата са съвсем лесни! Участник може да бъде всяко дете, което построи LEGO фигура от над 300 части – авторска или с любим ЛЕГО модел – и качи снимка на страницата на играта на www.facebook.com/hippoland.bg.

Всеки месец до края на годината ще бъдат излъчени по 6 победители, класирани от броя гласувания в онлайн платформата и оценени от специалното жури на ХИПОЛЕНД от „експерти по фантазия“. Класираните най-добри модели ще бъдат изложение в продължение на цял месец в избрани магазини на ХИПОЛЕНД, заедно със снимки на децата, които са ги е сглобили.

Ивелина Атанасова, основател на инициативата DigitalKidZ е част от журито, което ще оценява проектите.

Всеки запален фен може да се включи тук: www.facebook.com/hippoland.bg