DigitalKidZ: Блог

12
юли

Стартираме съвсем скоро и DigitalKidZ Клуб

Това лято DigitalKidZ създава и DigitalKidZ Клуб. Първата активност на клуба ще бъдат творчески работилници за деца от първи до четвърти клас. Целта на творческите работилници е да развие различни умения у децата посредством иновативна образователна методология, разработена от екипа на DigitalKidZ.

Насърчават се приятелството и позитивните емоции. Програмата включва занимания по програмиране, развитие на емоционалната, между личностната и логико-математическата интелигентност. Невербална комуникация, разпознаваме и овладяване на емоциите – страх, гняв, разочарование и лъжа. Вежливост. Извинение. Семейство. Приятели.

Необходима ни е Вашата обратна връзка за това кога да се проведат летните работилници. Молим Ви да ни отделите 2 минути и да изпратите Вашите предпочитания. Ако ни изпратите отговорите си до края на текущата седмицата, ще получите на пощата си специален код за БЕЗПЛАТНО участие в първия модул.

Анкета

Предварително благодарим за отделеното време и подкрепата, която не спирате да ни оказвате! Обещаваме да не спираме с новите идеи и вдъхновения. Вече предлагаме и коучинг за родители.

Очаквайте скоро и подробна информация за събитието през Ноември – трансформираме събитието в двудневна конференция с международно изложение и много чуждестранни гости и световни експерти.

Първият сезон на летните работилници „Приключенията на Z.ed“ се организират със съдействието на Америка за България и Хиполенд. Всички деца ще получат подаръци от Хиполенд и LEGO, партньори на инициативата.

club-sponsors