Радостина Кондева-Костова

Joy Events Management

Радостина Кондева-Костова

Joy Events Management

Biography

Радостина Кондева-Костова е собственик и основател на Joy Events Management – компания за организация, маркетинг, продажби и бизнес комуникация в директен и онлайн формат. Завършва бакалаварската си степен по филология и магистратурите си „Медии и реклама“ и „Маркетинг“ в ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“.

Има дългогодишен опит в корпоративния свят на Глобул и ЦИОФФ, България. Член е в редица международни организации, по настоящем е в бизнес отношения с Walmart.

Вече над 5 години Радост Костова работи в областта на организационния мениджмънт в Лондон и цяла Западна Европа, както и в България. За този период от време има над 40 реализирани проекта, най-големите сред които са с Наталия Кобилкина, Мадлен Алгафари и Kaidy Lewis. От 2017г. стартира най-новият й проект „Успешните българи в чужбина“, съвместно с BBRTV – Първата Българска Онлайн и продуцентът на фимовата поредица – Меги Ангелова.

В свободното си време обича да чете и да пътува, да общува с интересни хора и да научава повече за живота. Има страст към високите скорости, спортната стрелба, испанската музика, театъра и шоколада.

Радост Кондева-Костова е омъжена и има 2 прекрасни момчета.

All session by Радостина Кондева-Костова