Лъчезар Гудев

Сугестопед

Лъчезар Гудев

Сугестопед

Biography

Лъчезар Гудев е възпитаник на Първа английска езикова гимназия в град София и придобива голям опит в практикуването и усъвършенстването на езиковите си умения в САЩ. В момента следва магистратура в Нов български университет със специалност Лингводидактика (Методика на чуждоезиковото обучение и лингвистика на английски език).

Raymond Manson е образът, в които Лъчезар Гудев се превъплъщава, за да представи по възможно най-автентичен начин английския език на своите курсисти. Сугестопедичните му уроци са същински представления на английски език с песни, танци и много искрен смях, които не се забравят. Курсистите му се увличат като деца в игрите, които той умело вплита в обучението и истински се наслаждават на заниманията.

Като режисьор с опит в Rhodopi International Theatre Laboratory, Лъчезар Гудев се грижи за вдъхновението на своите актьори – курсисти, за да използват английския език свободно както в ролите по време на курса, така и в ролите им в ежедневието. Ръководи се от убеждението, че развитието във всяка една област се постига, ако в него има чиста радост и удовлетвореност от преживяването.

Непринудеността и свободата, които получават и двете страни в това обучение, за Лъчо са изключително важни и на тази основа групата разиграва своята уникална история, върху която се градят знанията.

Сугестопедията с нейния изключително силен психорелаксиращ ефект води до намаляване на стреса и умората и спомага за постигането на високи резултати от учебния процес.

 

Награди

Асистент обучител по Сугестопедия (Сертификат № 351/2015 г.) към Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева“

Сугестопед (Сертификат № 291/2013 г.) към Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева“

All session by Лъчезар Гудев